Відкрили клас по навчанню на духових інструментах – в дитячій школі мистецтв перші зміни

Для початку розпочали набір учнів по класу гри на трубі. З часом діти продовжуватимуть навчання й на інших духових інструментах, серед яких – тромбон, туба, баритон, альт, тенор. Як повідомив директор Шполянської дитячої школи мистецтв Михайло Гончаренко, на заняття записались вже троє учнів, а на майбутнє у планах школи створити власний духовий оркестр.

Питанням відродження класу гри на духових інструментах почали займатись ще з початку року. На посаду викладача запросили досвідченого спеціаліста, учні якого неодноразово брали участь в обласних мистецьких фестивалях та конкурсах і виборювали перемоги. Такі зміни в сфері розвитку музичного мистецтва підтримує і влада громади. Рішенням депутатів об’єднаної громади було внесено зміни до штатного розпису Шполянської дитячої школи мистецтв і введено одну штатну посаду спеціаліста по даному фаху.

Відтепер гри на духових інструментах дітей навчатиме Володимир Радченко, який попередньо працював в Мар’янівській сільській музичній школі від філії Сигнаївської дитячої музичної школи.

Поділитись:
Перейти до вмісту