Визначили напрямки діяльності в спортивній галузі

Шляхи співпраці між Шполянською дитячо-юнацькою спортивною школою та новоутвореним КЗ «Шпола Арена» обговорили на засіданні у Шполянській міській раді.
За круглим столом зустрілись міський голова Сергій Кравченко, фахівці (тренери) спортивної школи, працівники відділу освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту, культури й туризму міської ради та новопризначений директор КЗ «Шпола Арена», Юрій Плосконос.

Сергій Кравченко нагадав присутнім про відокремлення стадіону «Колос» від міської спортивної школи і утворенням комунального закладу «Шпола Арена» з метою розвитку цього об’єкту не лише як стадіону, а й цілісного спортивного комплексу, де окрім тренувань по футболу можна буде займатись й іншими видами спорту із залученням відповідних спеціалістів.
– Також ми плануємо систематичне проведення спортивних змагань із залученням спортсменів міської громади і усієї Шполянщини, на що частково виділятимуться кошти із місцевого бюджету ОТГ, – зазначив міський голова.
Що ж до думки самих фахіців спортивної галузі, то вони завжди націлені активно розвивати спорт та фізичну культуру, організацію дозвілля для дітей та молоді, створення простору для занять спортом, проведення спортивних заходів із залученням мешканців громади різного віку та статусу.

Поділитись:
Перейти до вмісту