Місцева влада піклується про сім’ї загиблих

У  День захисника України  ми вітаємо всіх героїв, пишаємося нашими мужніми захисниками і згадуємо тих, хто поклав життя за волю та незалежність Вітчизни.

      Нажаль, у Шполянській громаді є  родини, які вже ніколи не привітають рідного воїна, не обіймуть і не скажуть дивлячись в очі: – «Зі святом, наш герой!», адже вони віддали життя за наше мирне будення.

      У знак поваги та щирої вдячності родинам  загиблих учасників бойових дій до Дня захисника України, що відзначається 14 жовтня, від імені місцевої влади об’єднаної громади консультант з волонтерського руху Сергій Кепша  передав продуктові набори.

       У місті Шполі пакети з продуктами та солодощами отримали матері: Ольга Ремінна (мати загиблого Олега Ремінного), Наталія Пікуєва (дружина загиблого Василя Пікуєва), Ольга Кондратюк (мати загиблого Олександра Кондратюка).

      У селі Скотареве продуктові набори отримали Катерина Носач (дружина загиблого Івана Носача) та Валентина Новосільська (мати загиблого Ярослава Новосільського), які передав в.о. старости Андрій Запісецький.

       Місцева влада ніколи не забуває  батьків, які виростили патріотів України та їхніх сімей, завжди надає всебічну підтримку.   Щомісяця одному із членів сім’ї загиблого (померлого) учасника бойових дій виділяється матеріальна допомога (стипендія) із міського бюджету в сумі 1000 грн. Також, міська влада висловлює вдячність керівництву ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» (директор О.Кошовий) за систематичну підтримку родин загиблих воїнів, а саме забезпечення на свята, у дні вшанування та пам’яті героїв — продуктами і солодощами.

Поділитись:
Перейти до вмісту