У відділені денного перебування  КП «Територіальний центр соціального  обслуговування» Шполянської  міської ради ОТГ відбувся захід до Міжнародного  дня людей похилого віку.

Життя … Воно має дуже глибокий зміст, схоже на зоряне небо, дивлячись на яке, замислюєшся про безмежжя Всесвіту, про його вічність і розумієш, що ми наче піщинки в океані, а наше – життя це мить. І так хочеться зробити цю мить значущою, важливою, незабутньою. Тому не дарма народна мудрість говорить: «Життя прожити – не поле перейти». Життя і пісня. Пісня і життя. Люди завжди любили і люблять співати, особливо українських народних пісень. Пісня полонить усе довкола і здається, що не буде їй кінця.

От  і сьогодні до людей поважного віку із своїми привітаннями  та побажаннями  завітали народний аматорський фольклорний  ансамбль «Берегиня» – керівник  Л. Поліщук  та народний аматорський ансамбль українських народних інструментів «Вечорниці» – керівник С.Мельник. Прозвучало багато  українських  народних  пісень, жартівливих, сумних, про кохання про їхню молодість. Люди із захопленням слухали та підспівували  деякі пісні. Захід як завжди закінчився чаюванням та солодощами.

 

 

 

 

Поділитись:
Перейти до вмісту