Гордимося маленькими патріотами

Внесок у перемогу України вже давно роблять українські діти. Щоб допомогти військовим школярі як можуть влаштовують благодійні акції зі збирання грошей на армію, жертвують власні заощадження, самостійно розкладають благодійні прилавки.
Такими маленькими героями також пишається Шполянська громада. Приміром сьогодні, рідні брати і сестра: Саша, Іван та Яна зі Шполи шляхом благодійності зібрали кошти і закупили військовим необхідні засоби гігієни. Сьогодні волонтери знову готуються до відправки на передову, внесок від діток обов’язково передадуть нашим військовим.
Місцеві дітлахи не вперше влаштовують акції підтримки ЗСУ. Креативні хлопчики та дівчатка щодня торгують у центрі міста власними виробами і солодощами. Ця ініціатива не залишає байдужими наших військових, адже будь-яка підтримка від дітей надихає їх братися за зброю, твердо йти до Перемоги і повернутись живими!
Небайдужість підростаючого покоління до ситуації в країні пророкує велике майбутнє. Це їхнє, це від серця йде, тому що вони люблять свою Україну, а ми, неймовірно гордимося маленькими патріотами своєї громади.
Поділитись:
Перейти до вмісту