5 грудня — Міжнародний день волонтера

Волонтери – лицарі добра, їх роль унікальна у розвитку Збройних сил України, без їхньої допомоги до перемоги йти неможливо. Завдячуючи їм у 2014 році українська армія повстала із руїн, а наші захисники й донині відчувають турботу та опіку.
Зараз, коли ворог лютує на нашій землі, волонтери днями й тижнями без сну і відпочинку забезпечують фронт, допомагають біженцям, підтримують поранених, знаходять прихисток всім, хто залишився без будинку.
Волонтери — це велике серце добра, яке живе у кожному українцеві, адже хтось перераховує останні копійки телефоном на підтримку армії, хтось залишив звичний спосіб життя і поїхав на фронт, хтось забезпечує українську армію всім необхідним, хтось пече пиріжки, ліпить вареники, готує продукти захисникам, плете маскувальні сітки.
Також, волонтерство – це не лише про війну, це поклик душі допомагати всім, хто найбільше потребує підтримки — залишеним на призволяще тваринам, забрудненому довкіллю і екології, надання психологічної підтримки, соціальної допомоги стареньким і одиноким людям, людям з інвалідністю.
Дякую всім волонтерам нашої громади! Ви завжди там, де потрібна допомога. Бажаю вашим чистим серцям отримати багато подарунків долі у вигляді здоров’я, щастя, любові, довголіття і ПЕРЕМОГИ!🇺🇦
З повагою, міський голова Сергій Кравченко
Поділитись:
Перейти до вмісту