ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі №UA-2023-07-11-007664-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Круасани, кекси»  (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби) – Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами); ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови.; ДСТУ 4803:2013 Торти і тістечка. Загальні технічні умови.; спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами); «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Круасани, кекси»  визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі), а також інформації про середньостатистичні ціни за даними Державної служби статистики України.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Кошторисні призначення на закупівлю № UA-2023-07-11-007664-a затвердженні  рішенням сесії Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади №33-1/IX від 26.12.2022 року «Про бюджет Шполянської міської територіальної громади на 2023 рік (2350900000)» (зі змінами).

 

Поділитись:
Перейти до вмісту