ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2021-04-28-004043-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Хліб білий, хліб житній, булки та батон» визначено з урахуванням – ДСТУ 7517:2014, ДСТУ: 4585:2006, а також типових вимог до товару що склалися на ринку даного виду продукції.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Хліб білий, хліб житній, булки та батон» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі), а також інформації про середньостатистичні ціни за даними Державної служби статистики України.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням наявної потреби в закупівлі даного виду продукції, бюджетного запиту, та затверджений Рішенням Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.

 

Поділитись:
Перейти до вмісту