ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2021-11-05-014445-b

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Борошно та крупи в асортименті»  (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15610000-7: Продукція борошномельно-круп’яної промисловості) визначено з урахуванням – Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами), ДСТУ 4111.1-2002, 4111.2-2002, 4111.3-2002, 4111.4-2002 Борошно пшеничне, ДСТУ 7699:2015 Крупа пшенична. Технічні умови”, ДСТУ 1055:2006 “Крупи. що швидко розварюються. Технічні умови”, ДСТУ 4524:2006 “Гречка. Технічні умови”, Пшоно ДСТУ 2629:94, ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови», Закону України  «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16 (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами), «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Борошно та крупи в асортименті»  визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15610000-7: Продукція борошномельно-круп’яної промисловості визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі), а також інформації про середньостатистичні ціни за даними Державної служби статистики України.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю № UA-2021-11-05-014445-b виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади

Поділитись:
Перейти до вмісту