ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2021-11-05-015866-b

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Овочі, фрукти в асортименті» визначено з урахуванням – ДСТУ,ТУ, ГОСТ зокрема:  ДСТУ ISO 931-2019 « Банани зелені. Настанови щодо зберігання та транспортування» (  ISO 931:1980, IDT) , ДСТУ ISO 931-2019

« Банани зелені. Настанови щодо зберігання та транспортування» (  ISO 931:1980, IDT) , ДСТУ ISO 931-2019 « Банани зелені. Настанови щодо зберігання та транспортування» (  ISO 931:1980, IDT), ДСТУ 8133 -2015 « Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови»  , ДСТУ 8153 -2015 «Черешня свіжа. Технічні умови», ДСТУ 8158:2015 Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови ДСТУ 8326:2015 Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови , ДСТУ 2438:2014 Виноград свіжий столовий. Технічні умови., ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29:2007 Сливи. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-29:2004, IDT), ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умови, ДСТУ 7033-2009  «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», ДСТУ 7035-2009  « Морква свіжа. Технічні умови», ДСТУ 3234-95 « Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови» , ДСТУ 6009:2008  «Редиска свіжа. Технічні умови»   умовам діючим в Україні, ДСТУ 2659-94 « Перець солодкий свіжий. Технічні умови» , ДСТУ 3246-95 « Томати свіжі. Технічні умови» , ДСТУ 3247-94 « Огірки свіжі. Технічні умови», ДСТУ 318-91 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови»      « Кабачки свіжі. Технічні умови», ДСТУ 7037:2009, ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови», Капуста цвітна свіжа. Технічні умови ДСТУ 3280-95, ДСТУ 3233-95 «Часник свіжий. Технічні умови», ДСТУ 2660-94 «Баклажани свіжі. Технічні умови»,    ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови, ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови, ДСТУ 7036:2009 Диня свіжа. Технічні умови, ДСТУ 289-91 Селера коренева свіжа. Технічні умови, ДСТУ 8624:2016 Кріп свіжий. Технічні умови, а також типових вимог до товару що склалися на ринку даного виду продукції.

  1.   Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Овочі, фрукти в асортименті» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі) та застосування очікуваного індексу інфляції в 2022 році.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю № UA-2021-11-05-015866-b виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2022 рік.

Поділитись:
Перейти до вмісту