ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2021-11-05-015915-b

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Свинина, четвертина куряча, куряче філе, гомілки свинні, гомілки курячі» визначено з урахуванням – ДСТУ 7158: 2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови; ДСТУ 3143:2013 – М’ясо птиці (тушки). Загальні технічні умови; ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці. Загальні технічні умови, а також типових вимог до товару що склалися на ринку даного виду продукції.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Свинина, четвертина куряча, куряче філе, гомілки свинні, гомілки курячі» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі) та застосування очікуваного індексу інфляції в 2022 році.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю № UA-2021-11-05-015915-b виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2022 рік.

Поділитись:
Перейти до вмісту