ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2023-01-12-009670-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Цукерки, зефір, какао, шоколад»  (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15840000-8: Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби) – Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами), ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови.», ДСТУ 4033:2018 «Вафлі. Загальні технічні умови.», ДСТУ 8708:2017 «Сухарі панірувальні. Загальні технічні умови.», Закону України  «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16 (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами), «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Цукерки, зефір, какао, шоколад»  »  визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15840000-8: Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі), а також інформації про середньостатистичні ціни за даними Державної служби статистики України.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Кошторисні призначення на закупівлю № UA-2023-01-12-009670-a затвердженні  рішенням сесії Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади №33-1/IX від 26.12.2022 року «Про бюджет Шполянської міської територіальної громади на 2023 рік (2350900000)».

Поділитись:
Перейти до вмісту