ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2023-07-04-003696-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Свинина, четвертина куряча, філе куряче, гомілки курячі» визначено з урахуванням – ДСТУ,ТУ, ГОСТ зокрема: ДСТУ 7158: 2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови, ДСТУ 3143:2013 М’ясо птиці. Загальні технічні умови, а також типових вимог до товару що склалися на ринку даного виду продукції.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Свинина, четвертина куряча, філе куряче, гомілки курячі» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі).

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю № UA-2023-07-04-003696-a затвердженні рішенням сесії Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади №33-1/IX від 26.12.2022 року «Про бюджет Шполянської міської територіальної громади на 2023 рік (зі змінами).

Поділитись:
Перейти до вмісту