Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Хліб білий, хліб житній, булки, батон» (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби) – Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами); ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови.; ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови.; ДСТУ 4585:2006 Вироби хлібобулочні здобні. Загальні технічні умови.; спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами), «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.; іншим ГОСТ, ДСТУ.
Очікувану вартість предмету закупівлі: «Хліб білий, хліб житній, булки, батон» визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі), а також інформації про середньостатистичні ціни за даними Державної служби статистики України.
Кошторисні призначення на закупівлю № UA-2023-07-11-009066-a затвердженні рішенням сесії Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади №33-1/IX від 26.12.2022 року «Про бюджет Шполянської міської територіальної громади на 2023 рік (2350900000)» (зі змінами).