ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі №UA-2023-07-04-005740-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Вершкове масло»  (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15530000-2: Вершкове масло) визначено із врахуванням: Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами); ДСТУ 4399:2005 “Масло вершкове”. Технічні умови,;  спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами); «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Вершкове масло»  визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15530000-2: Вершкове масло, з використанням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі) з використанням всесвітньої мережі інтернет.

 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю №UA-2023-07-04-005740-a виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2024 рік.

Поділитись:
Перейти до вмісту