Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Борошно та крупи в асортименті» (код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15610000-7: Продукція борошномельно-круп’яної промисловості) визначено із врахуванням: Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (зі змінами); ДСТУ 4111.1-2002, 4111.2-2002, 4111.3-2002, 4111.4-2002 Борошно пшеничне; ДСТУ 7699:2015 Крупа пшенична. Технічні умови; ДСТУ 1055:2006 Крупи що швидко розварюються. Технічні умови; ДСТУ 4524:2006 Гречка. Технічні умови; ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови; ДСТУ 7698:2015 Крупи вівсяні. Технічні умови; ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови; іншим ТУ, ГОСТ, ДСТУ діючим в Україні; Закону України «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-16 (зі змінами); спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» (зі змінами); «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006р.
Очікувану вартість предмету закупівлі: «Борошно та крупи в асортименті» визначено з урахуванням коду за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015 – 15610000-7: Продукція борошномельно-круп’яної промисловості, з використанням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі) з використанням всесвітньої мережі інтернет.
Бюджетні призначення на закупівлю №UA-2023-11-13-005591-a виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2024 рік.