ОБГРУНТУВАННЯ відповідно до вимог п. 4¹ Постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року №710 до процедури закупівлі № UA-2023-11-13-003752-a

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик

 

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Овочі, фрукти в асортименті» визначено з урахуванням – ДСТУ,ТУ, ГОСТ зокрема: Відповідає ДСТУ ISO 931-2019 «Банани зелені. Настанови щодо зберігання та транспортування» (ISO 931:1980, IDT)  Відповідає ДСТУ, або іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні Відповідає ДСТУ, або іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні Відповідає ДСТУ 8133 -2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови»   Відповідає ДСТУ , або іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні Відповідає ДСТУ , або іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні Відповідає ДСТУ 32286 або ДСТУ ЕЭК ООН FFV-29 Відповідає ДСТУ 7025:2009 Персики свіжі. Технічні умови Відповідає: ДСТУ 8158:2015 Груші свіжі ранніх термінів достигання. Технічні умови, чи ДСТУ 8326:2015 Груші свіжі середніх і пізніх термінів достигання. Технічні умови ДСТУ 7653 :2014 Суниця свіжа. Технічні умови ДСТУ 8153 -2015 «Черешня свіжа. Технічні умови»  Відповідає ДСТУ 7033-2009  «Буряк столовий свіжий. Технічні умови» Відповідає ДСТУ 7035:2009  «Морква свіжа. Технічні умови»  Відповідає ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови»  ДСТУ 6009:2008 «Редиска свіжа. Технічні умови» умовам діючим в Україні ДСТУ 2659-94 «Перець солодкий свіжий. Технічні умови» Відповідає ДСТУ 3246-95 «Томати свіжі. Технічні умови» Відповідає: ДСТУ 3247-94 «Огірки свіжі. Технічні умови» ДСТУ 318-91 «Кабачки свіжі. Технічні умови» Відповідає ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови» ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови» Відповідає ДСТУ 3280-95 Капуста цвітна свіжа. Технічні умови Відповідає ДСТУ 4154:2003 Капуста червоноголова свіжа. Технічні умови Відповідає ДСТУ 2660-94 «Баклажани свіжі. Технічні  Відповідає ДСТУ 3805-98 Кавуни продовольчі свіжі. Технічні умови Відповідає ДСТУ 3233-95 «Часник свіжий. Технічні умови» Відповідає ДСТУ 7036:2009 Диня свіжа. Технічні умови Відповідає ДСТУ 3190-95 Гарбузи продовольчі свіжі. Технічні умови Відповідає ДСТУ 289-91 Селера коренева свіжа. Технічні умови Відповідає ДСТУ 8624:2016 Кріп свіжий. Технічні умови, а також типових вимог до товару що склалися на ринку даного виду продукції.

 

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі

Очікувану вартість предмету закупівлі: «Овочі, фрукти в асортименті» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі).

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення

Бюджетні призначення на закупівлю № UA-2023-11-13-003752-a виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2024 рік.

Поділитись:
Перейти до вмісту