Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі: «Заправки та приправи в асортименті» визначено з урахуванням – ДСТУ, зокрема:
ДСТУ 8645:2016 Зелень петрушки, селери та кропу сушена. Технічні умови, ДСТУ 1009:2005
Цукор ванільний. Технічні умови, ДСТУ ISO 959-1:2008
Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець (ISO 959-1:1998, IDT, ДСТУ ГОСТ 908:2006 Кислота лимонна моногідрат харчова. Технічні умови (ГОСТ 908-2004, IDT), ДСТУ EN 13188:2019 (EN 13188:2000, IDT)/Поправка № 1:2019 (EN 13188:2000/AC:2002, IDT)
Оцет. Виріб з рідин сільськогосподарського походження. Визначення, вимоги, маркування, ДСТУ 3583:2015
Сіль кухонна. Загальні технічні умови, ДСТУ 7696:2015
Мак олійний. Загальні технічні вимоги, ДСТУ 1052:2005
Гірчиця харчова. Загальні технічні умови, ДСТУ 8005:2015
Прянощі. Імбир. Технічні умови, ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови, ДСТУ ISO 2254:2008 Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови (ISO 2254:2004, IDT), ДСТУ ISO 11164:2019 (ISO 11164:1995, IDT), Розмарин сушений (Rosmarinus officinalis L.). Технічні умови, ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умови (ISO 6465:1984, IDT), ДСТУ ISO 10620:2019 (ISO 10620:1995, IDT) |
Майоран духмяний сушений (Origanum majorana L.). Технічні умови, ДСТУ 4487:2015
Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови)
Очікувану вартість предмету закупівлі: «Заправки та приправи в асортименті» визначено з урахуванням «Примірної методики визначення очікуваної вартості предмету закупівлі» затвердженої Наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 шляхом використання методу «порівняння ринкових цін» (товарів з технічними та якісними характеристиками що відповідають предмету закупівлі).
Бюджетні призначення на закупівлю № UA-2023-11-29-017061-a
виникнуть після прийняття рішення про бюджет Шполянської міської ради об’єднаної територіальної громади на 2024 рік.