До уваги зацікавлених осіб!
Запрошуємо на навчальний практикум з виготовлення м’яких сирів в Черкасах!
Участь безкоштовна для підприємців харчової галузі.
Дата: 07.07.2024 р.
Час: 11:00-15:00
Адреса: вул. Смілянська 2 ( Українське підпілля)
Програма практикуму включає теми:
– історія сироваріння;
– обладнання для сироваріння;
– властивості молока;
– закваски та їх види;
– основні технології виробництва;
– пастеризація молока;
– внесення закваски;
– формування сирного згустку, сирного зерна; сирної голівки;
– самопресування сиру;
– види пресування та соління;
– виготовлення напівтвердого сиру.
Для участі просимо ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ
Організатор – ГО «Харчовий кластер східної України», +380990732590