Для українських виробників і торгових мереж/магазинів відкрито реєстрацію на участь у програмі Національний кешбек

Відповідно до умов програми, кешбек надаватиметься на будь-які споживчі товари українського виробництва за виключенням підакцизних товарів. Зокрема, й на ліки українського виробництва. Участь виробників у програмі добровільна, отже кешбек надаватиметься не на всі товари, а на ті, які будуть подані виробником для участі у програмі.
Виробникам, щоб стати учасниками програми «Національний кешбек», необхідно:
1) Увійти на портал diia.gov.ua
2) Перейти у розділ «Бізнес», потім — «Підприємництво» та обирати послугу «Перелік виробників та товарів українського походження».
3) Авторизуватися електронним підписом.
4) Ознайомитися з умовами програми.
5) Підвантажити файл із переліком товарів та інформацією про кожну позицію:
  • повна назва
  • коротка назва
  • EAN — унікальний штрих-код товару українського виробництва, який присвоюється кожному товарові для ідентифікації;
  • брендова назва.
6) Підписати заяву електронним підписом.
Продавцям, щоб стати учасниками програми «Національний кешбек», необхідно:
  • Подати заявку на приєднання до Переліку українських виробників через портал Дія.
  • Потрібно зайти у розділ «Бізнес», потім — «Підприємництво» і обрати Перелік продавців.
  • Заповнити форму і вказати дані про підприємство.
До заявки потрібно додати:
  • перелік комбінацій фіскального номера РРО із переліком комбінацій MerchantID+TerminalID
  • перелік адрес, де продається товар
  • банк
  • сайт
  • бренд
Перевірити заяву, підписати електронним підписом.
Координатором програми Національний Кешбек є Міністерство економіки України. У реалізації проекту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, розрахунковий банк Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проекту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.
Поділитись:
Перейти до вмісту